Marcel Marimon
GUITARRA, VEU

Clara Ayats
VIOLÍ, VEU

Francesc Marimon
ACORDIÓ DIATÒNIC, VEU


(Vila de Gràcia, 1990) Cantant, guitarrista i impulsor de projectes com Living, Rumbalbar i Gats. Glosador, compositor; dóna classes de guitarra.

Ha enregistrat vuit CD's i ha col·laborat com a músic (guitarrista, baixista, arreglista) en una dotzena d'altres treballs discogràfics. Segueix al peu de cançó anant a tocar allà on convingui alegria, rumba, i Nova Cançó.

M'aclame a tu - Ovidi al Tarambana

Va com va - Ovidi al Tarambana

(Vic, 1994) Amb el violí a les mans des dels 4 anys, inicia els estudis musicals amb l'Associated Board of the Royal Schools of Music, a través de l'Escola IPSI de Barcelona l'any 2000. Més tard, segueix els seus estudis a l'Escola de Música del Palau. L'any 2006 s'endinsa al món de la música tradicional a través del Centre Artesà Tradicionàrius de la Vila de Gràcia i, des d'aleshores, ha seguit ampliant aquesta formació en classes magistrals, tallers i trobades per tot el món.

Ha actuat com a instrumentista i vocalista amb diverses formacions (Arquetes & tonades, Dixdú, FanFarra) en escenaris d'arreu del Països Catalans i també en d'altres països com França i Irlanda; formant part de festivals com el Tradicionàrius o el Creative Connections i col·laborant amb iniciatives com el Correllengua o la Xarxa de Punts de Trobada
(Barcelona, 1955) Instrumentista d’acordió diatònic des de fa anys, divulgador del món particular d'aquest instrument.

Responsable dels Divendres a la Plaça del Rei durant dècades, fundador del grup i encarregat de la seva burocràcia i logística.

No es cansa de voltar pel país, de viure la seva cultura, de desenfundar l'instrument si creu que és el moment de fer-ho.


La Xampanya, contradansa, directe, P. Rei 4.6.10, amb M. Casellas al contrabaix


Actuacions antigues que encara es recorden: la primera, LA COBLA MÍNIMA (31.10.1986), a ESPLUGUES DE LLOBREGAT. Al mateix any i en els següents, VILABELLA on el rector feia un festival folc molt concorregut, a l’SCALA que hi havia al Pg de Sant Joan de Barcelona, a ARBÚCIES, a la TAMBORINADA, a la FESTA DELS CÀTARS, a TVE ”A cel obert”, a ARSÈGUEL, al FESTIVAL DE L’INFÀNCIA, a l’ARTESÀ de Gràcia, a TREMP, a A RODA DE TER, a la Fira del Teatre al Carrer de TÀRREGA, a AVINYÓ, al FIMPT de VILANOVA I LA GELTRÚ, a VIC, dins el MERCAT DE MÚSICA VIVA i a l’ALTAVEU de SANT BOI DEL LLOBREGAT.

I encara, ja amb el nom de LA PORTÀTIL.FM (a partir del 1990), s’ha tingut l’honor de poder tocar al Centre Cívic LA BÀSCULA, a la película RETORN A INESFREE, a SANT PERE DE RIBES, al TRADICIONÀRIUS, a MATADEPERA, a LA SÈNIA, a PICAMOIXONS, a la PLAÇA DEL REI, a LA POBLA DE SEGUR, a CAMPORRELLS, a LA SEDETA de BARCELONA,a CALLDETENES, al Saló de Sant Jordi del PALAU DE LA GENERALITAT, a les COTXERES DE SANTS, per l’ASSEMBLEA UNITÀRIA PER L’AUTODETERMINACIÓ, per un anunci d’EROSKI, a EL PAPIOL, a ULLASTRELL, a CALAF, al DANSÀNEU a ESTERRI D’ANEU, a TERRASSA, pel MINYONS, a VILADRAU, a MASQUEFA, a OLOT, a GRANYENA DE LES GARRIGUES, a la pujada al port de SALAU, a VILAFRANCA DEL PENEDÈS per la Festa Major, a SABADELL, pel BES, a PORREIG, a CARDEDEU, a FALSET, a TV3 per RODASONS, a TORRELAVID, a FOLGUEROLES, a TUIXENT, a TORTOSA, a SANT CUGAT DEL VALLÈS, a EL PRAT DEL LLOBREGAT, a POLINYÀ, a MONTELLÀ, a l’Hospital Psiquiàtric Benito Meni de SANT BOI, a la PÇA. S. JAUME de BARCELONA, a HORTSAVINYÀ, al Al HARLEM de BCN, a PRAT DEL LLUÇANÈS, pel SOLC,  a AGRAMUNT, a RIUDECANYES, a ÒDENA, a ANDORRA, a GALLECS, a VECIANA, a BAIONA (EUSKADI), a L’ESPLUGA DEL FRANCOLÍ, a BIGUES I RIELLS, a PREMIÀ DE MAR, a MEQUINENSA, a BALSARENY, a GUETXO (EUSKADI), a CARDONA, a LEUCATE (CAT NORD),a NAVÀS, a MONTMELÓ, al FOLK RURAL, a ARENYS DE MAR, a CARDEDEU, a CALDES DE MONTBUI, a FOGARS DE MONCLÚS, a AGULLANA, a la PLAÇA DEL PI, a AIGUAFREDA, a MONTBLANC, a LLEIDA, al FÒRUM, a MALGRAT, a LLEIDA, a l’ANOIA FOLC, a OLIVELLA, a L’ORDAL, a BÀSCARA, a BLANES, a PREIXANA, a VERDÚ, a LA RÀPITA, a ROQUETES, a CERVELLÓ, a GIRONA, a MANRESA, a MONTFERRI, a TEIÀ, a SEVA, a MOLLET i a LLÍVIA.

Déu n’hi do, i es demanen excuses pels llocs on també s’ha tocat i no s’ha constatat.Contacta amb nosaltres:
Francesc Marimon marimon@comb.cat 639 42 30 27